Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Άστατος στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι 4-5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26, στα δυτικά από 16-26, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 16-25 και στα ανατολικά από 17-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος, περιοδικά νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Άστατος, περιοδικά νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 21/5
Αραιές νεφώσεις, που στα ηπειρωτικά, παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου