Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι στην δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-27, στα δυτικά από 14-24, στα κεντρικά από 12-28, στα νότια από 19-26 και στα ανατολικά από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/5
Στα βορειότερα τμήματα του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου