Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Από το βράδυ τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-27, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 14-29, στα νότια από 16-26 και στα ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 19/5
Στα ηπειρωτικά κυρίως στις δυτικότερες περιοχές και το Ιόνιο, άστατος, με νεφώσεις, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου