Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με χαλαζοπτώσεις πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-22, στα δυτικά από 10-23, στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 16-25 και στα ανατολικά από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Άστατος με νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-23 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 29/5
Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες  τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου