Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Aίθριος γενικά με νεφώσεις  παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ηπειρωτικά και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-24, στα δυτικά από 15-26, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 16-24 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα σποραδικών βροχών και από τις απογευματινές ώρες γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 31/5
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου