Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες,. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-28, στα δυτικά από 15-27, στα κεντρικά από 13-29, στα νότια από 17-26 και στα ανατολικά από 17-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος και τις απογευματινές ώρες αραιές νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 22/5
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά άστατος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου