Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες  βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα νότια τοπικές βροχές από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-28, στα δυτικά από 13-27, στα κεντρικά από 12-29, στα νότια από 15-27 και στα ανατολικά από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις, από το μεσημέρι παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/5
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα ανατολικά  και νότια και βαθμιαία στα δυτικά και στα υπόλοιπα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου