Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες  τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-23, στα δυτικά από 13-25, στα κεντρικά από 13-23, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση  από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-23 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 30/5
Στην ανατολική, κεντρική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Εύβοια, Κρήτη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με νεφώσεις  παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου