Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Γαύρος λαδορίγανη

Υλικά
1 κιλό γαύρος, 4-5 σκελίδες σκόρδο, 1/2 κούπα λάδι, χυμό λεμονιού, ρίγανη, αλάτι

Εκτέλεση
Καθαρίζετε το γαύρο, του βγάζετε το κεφάλι (μαζί μ’ αυτό βγαίνουν και τα εντόσθια)
Ξεπλένετε καλά τα ψάρια, τα αλατίζετε και τα αφήνετε σε σουρωτήρι για 15-20 λεπτά. Ρίχνετε το μισό λάδι σ’ ένα ταψί και αραδιάζετε τα ψάρια στην σειρά. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το υπόλοιπο λάδι και την ρίγανη. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου