Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βορειοανατολικά ορεινά. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-29, στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 14-33, στα νότια από 18-29 και στα ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/5
Στα βορειοδυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν και θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου