Εκλογές και αυτή την Κυριακή, που να καθόμαστε πάλι να
μαγειρεύουμε, γι’ αυτό και εγώ προτείνω πίτσα. Όσο για το βράδυ, που θα
βγαίνουν τα αποτελέσματα, επιτέλους
τελικά, ρίχνουμε τον πόνο μας ή την χαρά μας (εύχομαι) σε καμιά πίτσα.
Βάση
Πίτες για πίτσα, πίτες για σουβλάκια (μικρά ή μεγάλα),
πιτούλες (λεπτές, χοντρές), τορτίγιες, δική μας ζύμη για πίτσα, αλλά ακόμα και
φετούλες ψωμιού ή τοστ
Απλή: Βούτυρο,
τυρί
Μαργαρίτα: Σάλτσα ντομάτας/κέτσαπ, τυρί
Ζαμπόν / μπέικον: Σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν / μπέικον,
τυρί
Γαλοπούλα / κοτόπουλο: Σάλτσα ντομάτας,
γαλοπούλα/κοτόπουλο, μανιτάρια, τυρί
Χορτοφαγική: Βούτυρο, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα, κρεμμύδια,
τυρί
Χορτοφαγική 2: Σάλτσα ντομάτας, κολοκυθάκια, καρώτο,
καλαμπόκι, τυρί
Ελληνική: Βούτυρο, σαλάμι αέρος, φέτα, ντομάτα, ελιές,
ρίγανη
Λευκή: Βούτυρο, κοτόπουλο, ροκφόρ, κρέμα γάλακτος
Ανατολίτικη: Σάλτσα ντομάτας, παστουρμάς, μανιτάρια,
πιπεριές, τυρί
Κυπριακή: Σάλτσα ντομάτας, Χαλούμι, λούντσα
Θαλασσινή: Βούτυρο, τόνος, μανιτάρια
Θαλασσινή 2: Σάλτσα ντομάτας, γαρίδες, τυρί
Καυτερή: Σάλτσα ντομάτας, μπέικον, κόκκινη καυτερή
πιπεριά, τυρί
Μπορείτε να φτιάξετε τις πίτσες από πριν και να τις διατηρήσετε
στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να τις σερβίρετε τις ψήνεται στον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου