Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις στην Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι  δυτικοί 5-6 και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-25, στα δυτικά από 15-25, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 20-26 και στα ανατολικά από 21-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, όπου στα ανατολικά πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και περιοδικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 31/5
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου