Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στη νότια χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-25, στα δυτικά από 12-24, στα κεντρικά από 10-25, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες και  πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/5
Στα νότια αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου