Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-25, στα δυτικά από 15-25, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 18-26 και στα ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και περιοδικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-24 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/6
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες  τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι  δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου