Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα βόρεια άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-28, στα δυτικά από 12-29, στα κεντρικά από 12-28, στα νότια από 16-25 και στα ανατολικά από 15-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-28 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/5
Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία  στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αραιές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου