Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις μεσημβρινές ώρες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νότιοι 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-28, στα δυτικά από 13-26, στα κεντρικά από 13-30, στα νότια από 19-28 και στα ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-28 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 30/5
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα τοπικά πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου