Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα σποραδικών βροχών και καταιγίδων κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-29, στα δυτικά από 14-29, στα κεντρικά από 14-32, στα νότια από 19-30 και στα ανατολικά από 16-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/5
Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στα βόρεια ορεινά της κεντρικής και της υπόλοιπης βόρειας χώρας. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου