Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 09-23, στα δυτικά από 13-23, στα κεντρικά από 10-24, στα νότια από 16-22 και στα ανατολικά από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος, παροδικά αραιές νεφώσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 19/5

Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανότητα βροχών στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου