Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-27, στα δυτικά από 14-28, στα κεντρικά από 12-28, στα νότια από 16-23 και στα ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια.  Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και παροδική βροχή ή πιθανότητα καταιγίδας τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/5
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου