Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μαρμελάδα φράουλα

Υλικά
1 κιλό φράουλες, 1 κιλό ζάχαρη, χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε τις φράουλες. Τις βάζετε σε κατσαρόλα με 1 κούπα νερό. Τις βράζετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά, ενώ τις πατάτε μ’ ένα πιρούνι να μισολιώσουν. Προσθέτετε την ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα δέκα λεπτά. Την αφήνετε ένα 24ωρο και την ξαναβράζετε, μέχρι να δέσει καλά. Επειδή δεν έχει συντηρητικά διατηρείται στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου