Υλικά
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου, 5-6 κ σ ζάχαρη, 3 κούπες γάλα, φέτες
τσουρεκιού
σοκολάτα
Εκτέλεση
Ανακατεύετε σε μισή κούπα γάλα την κρέμα αραβοσίτου και την
ζάχαρη. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε την φωτιά
και προσθέτετε την κούπα με το γάλα. Ανακατεύοντας συνεχώς αφήνετε να πάρει
βράση και να πήξει. Τοποθετείτε τις φέτες του τσουρεκιού την μια δίπλα στην
άλλη, σ’ ένα χαμηλό ταψάκι. Απλώνετε την κρέμα. Τρίβετε σοκολάτα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου