Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-21, στα δυτικά από 11-23, στα κεντρικά από 10-24, στα νότια από 12-21 και στα ανατολικά από 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μικρής διάρκειας στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις  παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 22/4
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου