Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στις περισσότερες περιοχές της χώρας νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Λίγα χιόνια τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-16, στα δυτικά από 07-17, στα κεντρικά από 06-20, στα νότια από 09-20 και στα ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή του Πάσχα 20/4    
Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα. Βελτιωμένος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά  με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Πρόγνωση για Δευτέρα του Πάσχα 21/4
Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στα δυτικά και τα νότια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου