Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-19, στα δυτικά από 12-19, στα κεντρικά από 10-24, στα νότια από 12-23 και στα ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 1/5
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Βελτίωση την νύχτα στα κεντρικά και τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου