Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 08-23, στα δυτικά από 13-23, στα κεντρικά από 10-22, στα νότια από 13-21 και στα ανατολικά από 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/4
Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και την Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου