Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές -απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-20, στα δυτικά από 12-22, στα κεντρικά από 10-23, στα νότια από 15-25 και στα ανατολικά από 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές -απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 25/4
Στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα με μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου