Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος, με βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 08-20, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 07-23, στα νότια από 13-23 και στα ανατολικά από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες  και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια τις  απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/4
Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί- νοτιοδυτικοί 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου