Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Καιρός



Γενικά: Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-19, στα δυτικά από 06-17, στα κεντρικά από 04-22, στα νότια από 11-21 και στα ανατολικά από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-18 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα του Πάσχα 21/4
Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στα δυτικά και τα νότια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου