Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-24, στα δυτικά από 12-26, στα κεντρικά από 11-28, στα νότια από 14-25 και στα ανατολικά από 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί  3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι-απόγευμα στα γύρω ορεινά.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 24/4
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές κυρίως τις μεσημεριανές -απογευματινές ώρες. Στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο στο ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου