Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-20, στα δυτικά από 12-21, στα κεντρικά από 11-23, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημεριανές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 27/4
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου