Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αρνί με άγρια χόρτα αυγολέμονο


Υλικά
1 κιλό αρνίσιο κρέας σε μερίδες, 1 κιλό άγρια χόρτα (σταμναγκάθι, καυκαλήθρες, ραδίκια) καθαρισμένα, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, χυμό λεμονιού, 1 αυγό, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε το κρέας στο λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκι σε ροδέλες, τον άνηθο ψιλοκομμένο, λίγο χλιαρό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ρίχνετε τα χόρτα, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσει 10-12 λεπτά. Χτυπάτε τ’ αυγά, ρίχνετε τον χυμό λεμονιού και αυγοκόβετε το φαγητό.
Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψητό κρέας που σας έμεινε από το Πάσχα, οπότε η διαδικασία μαγειρέματος είναι ταχύτερη, καθώς δεν χρειάζεται να μαγειρευτεί το κρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου