Και τώρα τι κάνουμε την γεμιστή γαλοπούλα που έμεινε;
1 ματσάκι ρόκα, 1 μαρουλάκι τρυφερό, 1 κούπα σπυριά ροδιού, 3 κ σ ελαιόλαδο, 3 κ σ ξίδι μπαλσάμικο, 1 κ γ μέλι
Πλένετε, στραγγίζετε και κόβετε με το χέρι την ρόκα και το μαρούλι. Τα βάζετε σε μια σαλατιέρα. Χτυπάτε το μέλι με το ξύδι και το λάδι και περιχύνετε την σαλάτα. Ρίχνετε το ρόδι και ανακατεύετε. Προσθέτετε την γέμιση και την γαλοπούλα σε κομμάτια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου