Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στριφτή πίτα με χοιρινό


• 300 γρ χοιρινό ψημένο, 1 κούπα φέτα θρυμματισμένη, 1 κούπα γιαούρτι, 1 αυγό, 6 φύλλα κρούστας, ελαιόλαδο, αλάτι (προαιρετικά), πιπέρι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χοιρινό που έμεινε από το πρασοσέλινο ή το ψητό, το κόβετε σε μικρά κομματάκια και το βάζετε σε μια λεκάνη. Προσθέτετε την φέτα, το γιαούρτι και το αυγό χτυπημένο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Χωρίζετε τα φύλλα ανά 2 και αλείφετε με λάδι. Μοιράζετε την γέμιση στα φύλλα, βάζοντας την στην άκρη του φύλλου. Διπλώνετε τις άκρες που είναι απλωμένη η γέμιση για να μην χύνεται και τυλίγετε σε ρολό. Αλείφετε ένα στρογγυλό ταψί και βάζετε τα πρώτα φύλλα στην μέση διπλώνοντας σαν σαλιγκαράκι. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα φύλλα. Αλείφετε με λάδι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου