Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα στη δυτική Μακεδονία για χιονόνερο η χιόνι. Στη Θεσσαλία, τη Στερεά, το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες στις νοτιότερες θαλάσσιες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-7 και στα νοτιοδυτικά τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Αττική
Νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών ή χιονόνερου. Οι άνεμοι ισχυροί από βόρειες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία 7-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Τρίτη 27/12
Στα δυτικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις. Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά αλλά και τη νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4- 6 και στα νοτιοδυτικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου