Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Επιδείνωση του καιρού με βροχές καταιγίδες, χιόνια και ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη. Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική
Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις και ένταση 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 10-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/12
Νεφώσεις με βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά τόπους νεφελώδης με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι στα δυτικά 4-6 και στα ανατολικά 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου