Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές, που στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη την χώρα.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών . Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία 08-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/1 (Πρωτοχρονιά)
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης με βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά κυρίως. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου