Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια την ανατολική Πελοπόννησο τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, κυρίως της πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4- 6 και στα νοτιοδυτικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια

Αττική
Νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών ή χιονόνερου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 8-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
Στα βόρεια και δυτικά γενικά αίθριος. Στα ανατολικά και νότια τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 έως 6 μποφόρ και θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου