Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά. Χιόνια σε πεδινές περιοχές στη Θράκη, τη δυτική Μακεδονία αλλά και στα κεντρικά και κυρίως στην Θεσσαλία και τη κεντρική Στερεά Ελλάδα. Τα φαινόμενα, κατά τόπους θα είναι έντονα και θα παρουσιάσουν ύφεση από το απόγευμα στα βόρεια και από τη νύχτα σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι με ένταση 7-8 και τοπικά στα πελάγη 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από την νύχτα Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά.

Αττική
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές και χιόνια στα βόρεια ορεινά, με εξασθένιση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 07-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο. Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ορεινά και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, που το βράδυ από τα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν σταδιακά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου