Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά της δυτικής χώρας και του ανατολικού Αιγαίου. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν με καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και θα επεκταθούν προς τα ανατολικά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση .

Αττική
Αρχικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 05-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 22/12
Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες, χιόνια σ’ όλα τα ορεινά, αλλά και στα πεδινά αρχικά της δυτικής Μακεδονίας και βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία, την Θράκη και από το βράδυ στην Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Βαθμιαία εξασθένιση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί αρχικά στα 4-6 και βαθμιαία στα 7-8 και τοπικά στα πελάγη 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου