Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Στο νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Στα ορεινά της βόρειας, κεντρικής και νότιας χώρας χιονοπτώσεις από τις βραδινές ώρες. Αραιές νεφώσεις στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι 4-5 με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες που κατά τόπους στα βόρεια ορεινά θα είναι ισχυρός.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών ή χιονόνερου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί με ένταση 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία 6-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Δευτέρα Χριστουγέννων 26/12
Στα κεντρικά και νότια νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στα βόρεια και δυτικά αραιές νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στην ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι ισχυροί έως θυελλώδεις με ένταση 6-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου