Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, που το βράδυ από τα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν σταδιακά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 02-09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή Χριστουγέννων 25/12
Νεφώσεις στα δυτικά με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες που κατά τόπους στα βόρεια ορεινά θα είναι ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου