Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η επέλαση του χιονιά


Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, λόγω χιονόπτωσης ενώ από την κακοκαιρία εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα και σε άλλα σημεία της Αττικής.

Κλειστή παραμένει η Λεωφ.Δεκελείας από Βαρυμπόμπης προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Το απόγευμα του Σαββάτου έκλεισε η λεωφόρος Πεντέλης από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι τη Νέα Μάκρη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών-Θηβών από το κόμβο Μαγούλας- Μάνδρας και πάνω, ενώ τα ΙΧ κινούνται με αλυσίδες.

Επίσης, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Φυλής προς μονή Κλειστών, καθώς και σε δρόμους στις Αφίδνες. Από το πρωί έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία από Αγιο Πέτρο προς Διόνυσο στην Πεντέλη όπου είχε διακοπεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Παράλληλα, η πυροσβεστική έχει ξεκινήσει την επιχείρηση εκχιονισμού στο δρόμο που οδηγεί από τις Αφίδνες στο Καπανδρίτι.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων 8 έως 10 μποφόρ, που πνέουν στα πελάγη, απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από Πειραιά-Λαύριο και Ραφήνα, για όλους τους προορισμούς.

Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων Αγ.Κωνσταντίνος-Σποράδες, Ωρωπός -Ερέτρια, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Αρκίτσα-Αιδηψός.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια Καβάλα-Πρίνου-Κεραμωτή-Λιμένα Θάσου, Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα-Ιόνια Νησιά.

Ακόμα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των μικρών πλοίων από Πειραιά για Σαλαμίνα και Παλούκια-Πέραμα.

Λόγω των χιονοπτώσεων κλειστός είναι ο δρόμος προς το Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ με δυσκολία εκτελείται η κυκλοφορία προς την Αγία Βαρβάρα και τη Βιάννο.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου