Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μαρούσι, Μια πόλη, μια Γιορτή


Εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, παρέα με τα «Ημισκούμπρια»
την Πέμπτη 16/12 ώρα 19:00, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ)

Το Χωριό του Άη Βασίλη
Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άη Βασίλη η φαντασία συναντά την πραγματικότητα όπου μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από παραμυθένιες φιγούρες και διασκεδαστικές δραστηριότητες στον παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια, στο τρενάκι σε ράγες 20 θέσεων. Επίσης τα θεματικά ξύλινα και φουσκωτά σπιτάκια, το κάθε ένα διαφορετικά στολισμένο υποδέχονται τα παιδιά με πολλαπλές δραστηριότητες όπως εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας, υπέροχες χειροτεχνίες, κατασκευές με μπαλόνια, Face painting, δώρα από το σάκο του Άη Βασίλη.

Τουριστικό τρενάκι
Για δεύτερη χρονιά ένα τουριστικό τρενάκι με 3 συρόμενα βαγόνια, θα διατρέχει πάνω σε ρόδες το κέντρο της πόλης έχοντας αφετηρία και τέρμα τον σταθμό ΗΣΑΠ. Θα λειτουργεί καθημερινά ως τις 31/12/2010, από τις 11:00 έως τις 17:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-CAROUSEL
Σήμα κατατεθέν των γιορτινών αυτών ημερών ένα μαγευτικό carousel θα γυρίζει τους μεγάλους πίσω σε χρόνια νοσταλγικά και τους μικρούς μας φίλους σε χαρούμενους Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

-ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ
Για πρώτη φορά, ένα μοναδικό Παγοδρόμιο στην καρδιά της πόλης. Το πατινάζ στον πάγο θα γίνει παιχνιδάκι για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένους δασκάλους που θα μάθουν τον τρόπο να φτάσετε… εκεί που κατοικεί ο Άη Βασίλης.

-Μικρή αγορά
Ταυτόχρονα, με τις καθημερινές δράσεις λειτουργεί στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό αγορά με σπιτάκια αναλόγως διαμορφωμένα και διακοσμημένα με γλυκά, ζαχαρωτά, καραμέλες μαλλί της γριάς, μπαλόνια, ζεστό κρασί, χοτ-ντογκ ημερολόγια, κεριά, ποπ- κορν, παραδοσιακά εδέσματα κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου