Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
Κρέας με πιπεριές
Με περισσότερες από 50 ποικιλίες, η πιπεριά είναι από τα πλέον δημοφιλή λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας
½ κιλό κρέας σε μερίδες, 1 κιλό ανάμεικτες πιπεριές (πράσινες, κόκκινες κίτρινες), ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη, 2-3 κ σ ξύδι, αλάτι, πιπέρι
Πλένετε το κρέας, το σκουπίζετε και το σοτάρετε στο μισό λάδι. Προσθέτετε το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, λίγο ζεστό νερό και αφήνετε να σιγοβράσει.
Εν τω μεταξύ πλένετε τις πιπεριές, βγάζετε τα σπόρια και τις κόβετε σε λωρίδες. Τις σοτάρετε με το υπόλοιπο λάδι και τις μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν.
Λίγο πριν κλείσετε το κρέας, προσθέτετε τις πιπεριές και το ξύδι και τ’ αφήνετε να πάρουν μια βράση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου