Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μουστοκούλουρα


5 κούπες αλεύρι, 1 κ γ μπέικιν πάουντερ, 1 κούπα πετιμέζι, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ ζάχαρη, 1 -2 κ σ νερό, κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο σε σκόνη, αλάτι

Χτυπάτε στο μίξερ το λάδι και την ζάχαρη, μέχρι να γίνουν κρέμα.

Προσθέτετε ενώ κτυπάτε συνέχεια το πετιμέζι, το νερό και τα μπαχαρικά. Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι και ρίχνετε σταδιακά στο μίγμα του λαδιού.

Πλάθετε την ζύμη σε κορδόνι, που κόβετε και σχηματίζετε σε κουλουράκι ενώνοντας τις άκρες.

Βάζετε σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου