Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
Γλυκό σταφύλι
Για να απολαμβάνετε όλο το χρόνο την γλύκα του σταφυλιού, κάντε το, εύκολα και γρήγορα, γλυκό του κουταλιού
• 1 κιλό σταφύλια (κατά προτίμηση χωρίς κουκούτσια), 1/2 κιλό ζάχαρη, 1 κλαδάκι αρμπαρόριζα
Καθαρίζετε τα σταφύλια να μείνουν μόνο οι ρόγες. Τις πλένετε και τις στραγγίζετε.
Βράζετε στην κατσαρόλα την ζάχαρη με όσο νερό χρειάζεται για να πήξει και να γίνει σιρόπι.
Προσθέτετε τα σταφύλια και την αρμπαρόριζα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει το γλυκό.
Αφήνετε να κρυώσει, αφαιρείτε την αρμπαρόριζα και βάζετε το σταφύλι σε βάζα.
Διατηρείται στο ψυγείο για αρκετό διάστημα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου