Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις στην Αττική


Στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2010 του Δήμου Γέρακα με ελεύθερη είσοδο το Σαββατοκύριακο 18 & 19/9 το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:

Σάββατο 18/9 στις 20:00 στο Παρκινγκ Κολυμβητηρίου (Οδός Γαργηττού & Μιλτιάδου) η Γιορτή Τσικουδιάς - Σύλλογος Κρητών Γέρακα «Η Μεγαλόνησος»
Παραδοσιακοί κρητικοί μεζέδες και λιχουδιές και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κυριακή 19/9 στις 20:00 στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γέρακα Εγκαίνια της έκθεσης γλυπτικής του Γιώργου Καλακαλλά με τίτλο «Η Ποιητική της φόρμας». Στην έκθεση ο καλλιτέχνης παρουσιάζει έργα του από μπρούντζο και μάρμαρο και η διάρκειά της είναι έως 30/9

Κυριακή 19/9 στις 21:00 στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γέρακα (Οδός Κλειτάρχου & Αριστείδου) το Θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το Γάλα» με το θίασο της Άννας Βαγενά

Το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19/9 στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κερατέας με ελεύθερη είσοδο το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων “ΘΕΣΠΙΣ” Κερατέας παρουσιάζει το έργο του Αλεσάντρο Κασόνα Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» σε Σκηνοθεσία Γ. Πετρινόλη.

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη στην Παλλήνη, την Κυριακή 19/9 στο Εργοστάσιο Καμπά στις 21:00 Συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο, σ’ ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Ερμηνεύει η Έλλη Πασπαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου