Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση


Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, αντιδρώντας στην επιβολή του μέτρου των ταμειακών μηχανών από την 1η Οκτωβρίου και την αύξηση του ΦΠΑ.

Αύριο Πέμπτη 23/9 προχωρούν σε απεργία ζητώντας τρίμηνη αναβολή των μέτρων
Σημειώνεται ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν μετέχουν στην απεργία οι έμποροι πωλητές λαϊκών αγορών.

Σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 23/9 οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τις δημοτικές επιχειρήσεις όλης τις χώρας με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή έργου έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική εργασία, το δε υπόλοιπο προσωπικό στάση εργασίας από τις 7:30 πμ. έως τις 11:30 μμ. Ακόμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 9:00 π.μ. έξω από τον Άρειο Πάγο

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους στον ΟΣΕ την Πέμπτη 23/9 οι μηχανοδηγοί και οι εργαζόμενοι στον προαστιακό πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11:00 πμ μέχρι τις 16:00 μμ. Επίσης οι εργαζόμενοι στην ΕΡΓΟΣΕ έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας από τις 9:00 το πρωί και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου