Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις στους Δήμους της Αττικής


Το Σάββατο 25/9 στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί από το Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη η τελετή μετονομασίας του Ανοιχτού Θεάτρου Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως) σε Θέατρο Λάμπρου Κωσταντάρα- Γιάννη Γκιωνάκη Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» σε σκηνοθεσία & διασκευή Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βασιλική Ανδρίτσου, Βάσω Λασκαράκη, Σοφία Βογιατζάκη κ.ά.

Το Σάββατο 25/9 (ώρα 20:00) στη νέα πλατεία στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ιωαννίνων στην Πεύκη θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης, με συνοδεία μαντολινάτας και των τμημάτων παραδοσιακών χορών του δήμου.

Το Θέατρο ταξιδεύει στις γειτονιές του Αμαρουσίου και το Σάββατο 26/9 στις 20:00 θα παρουσιάσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης (Δημ. Καραολή 1, Παράδεισος), με ελεύθερη είσοδο την θεατρική παράσταση του θεάτρου σκιών «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Παλλήνης το Σάββατο 25/9 Γιορτή Τσικουδιάς, Ρακοκαζανέματα, με το μουσικό συγκρότημα
του Γιώργου Στρηλίγγα και παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης,
«Τρίγωνο Κάντζας», ώρα 20.30

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γέρακα, το Σάββατο 25/9 με ελεύθερη είσοδο στις 21:00, Βραδιά Fados με την πιο αντιπροσωπευτική τραγουδίστρια φάδος της νέας γενιάς Raquel Tavares στον Θερινό Κινηματογράφο της πόλης ((Οδός Γαργηττού & Ευμένους). Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γέρακα (Οδός Κλειτάρχου & Αριστείδου)

Ο Δήμος Πετρούπολης και το Φεστιβάλ Πέτρας, το Σάββατο 25/9 στις 20:00, οργανώνουν μια ξεχωριστή συναυλία για την Οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ήδη έτοιμο και θα στεγαστεί στην οδό Λεωφόρο Πετρουπόλεως 168 και θα διαθέτει δωρεάν στις φτωχές οικογένειες του Δήμου, τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης. Στην ιδιαίτερη αυτή συναυλία συμμετέχουν οι Lexicon Project με τη νεαρή Ισμήνη Πεπέ, οι 9ΜΜ και οι Scuro Albo. Εισιτήριο 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου