Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου


Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, με κεντρικό σύνθημα «Η Ψυχή στο Δρόμο», πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο, στο Ζάππειο, την Ερμού, την Καπνικαρέα, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο και την Αποστόλου Παύλου από τις 30/9 έως τις 4/10

Συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων και τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και με την συνεργασία της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 30/9 στην είσοδο του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) στις 21.00, θα συνεχίσει με θεάματα γύρω από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και θα τελειώσει πανηγυρικά στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Δευτέρα 4/9 όπου θα δοθούν και τα τιμητικά βραβεία.

Σαράντα ομάδες από την Ελλάδα και 7 ομάδες από το Εξωτερικό (Ισπανία, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Ιταλία, Ιράν, Γερμανία) παρουσιάζουν περισσότερες από 200 παραστάσεις δρόμου, κουκλοθέατρου, θεάτρου σκιών και happenings και περισσότεροι από 170 καλλιτέχνες δηλώνουν δυναμικά το παρόν τους, από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά το βράδυ, για τις ημερομηνίες 1, 2 & 3 Οκτωβρίου.

Φέτος το Φεστιβάλ περιλαμβάνει και μία ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στην αίθουσα του Π.Ο.Δ.Α. (Ακαδημίας 50, Αθήνα) Αντώνης Τρίτσης από τις 11.00 έως και τις 18.00 της ίδιας ημέρας με κεντρικό άξονα «Θέατρο Δρόμου», αλλά και ένα θεατρικό αναλόγιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Cafe Aiolis (Αιόλου 23, Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου